Wie zijn wij

Wij zijn Hilda en Frans. Een vrolijk stel uit Boerakker, waar we samen wonen met onze 2 honden:
Bram de kruising Australian Sheppard van 8jr en Tess de Border Collie pup. En onze 2 katten Djoy (MaineCoon) en Evi (Brits Langhaar)

Hilda heeft inmiddels al meer dan 10 jaar haar eigen hondenschool en doet dit met veel passie en plezier. Als eigenaar en trainster van Hondenschool-Groningen heeft ze een goed beeld over wat een hond nodig heeft. Omdat er steeds meer vraag kwam vanuit de cursisten van Hondenschool Groningen waar er producten gekocht konden worden, hebben we de stap genomen zelf een webshop te starten

Frans is machine monteur van beroep. Daarnaast werkt hij veel met computers en beheert ook deze webshop. (Ook interesse in een website? Neem gerust contact op.)

Samen hebben we besloten om naast Hondenschool Groningen deze webshop te starten zodat we een platform kunnen aanbieden waar mooie en(h)eerlijke producten worden aangeboden met alle kennis en ervaringen die Hilda in de afgelopen jaren heeft opgedaan.

We vinden dat het welzijn van mens en dier voorop staat en bieden dus ook alleen producten aan waar we zelf dan ook voor 100% achter staan.

Heeft u vragen of opmerkingen, wilt u advies of mist u een product op de site? Laat het ons weten via de contact pagina.

Heeft u meer trainingsgerichte vragen neem dan contact op via de Hondenschool-Groningen Website.

Verzenden:

De bestelde producten worden standaard verzonden met PostNL. Uw verzendkosten zijn €4.95 per bestelling. Wanneer uw bestelling meer dan €75.- is verzenden wij uw pakket gratis. We proberen de bestelling nog dezelfde dag te versturen en anders zeker de volgende dag.

Ophalen:

Woont u in de buurt? Kom gerust uw bestelling ophalen om verzendkosten te besparen, even te “voelen” of voor advies.
Graag wel eerst even telefonisch contact op 06-46064595 of via Whatsapp

Retourneren:

U mag uw bestelling binnen 14 dagen terugsturen, dat mag ook zonder opgaaf van reden. Gebruik hiervoor het Contactformulier om de retourzending aan te melden. De kosten voor het retour sturen zijn wel voor uw rekening, woont u in de buurt dan kunt u het product ook langs brengen. Het product mag niet geopend en/of gebruikt zijn, behalve om te passen (tuigen/halsbanden/kleding) anders nemen wij het product niet retour.

Iets mis:

Heeft u een mankement gevonden bij een product bij het openen van uw pakket? Neem in dat geval dan gelijk Contact met ons op, dan lossen we het samen op.

Maar let op! Laat uw hond nooit de eerste keer alleen spelen. Alles kan stuk! Hier zijn wij niet verantwoordelijk voor. Leer uw hond voorzichtig te zijn en grijp in bij frustratie. Samen spelen met uw hond zorgt ook voor een mooie band.

Heeft u nog vragen? Neem gerust Contact met ons op.

Betaalmogelijkheden

 

U kunt bij ons veilig betalen via:

Ideal:

gemakkelijk online betalen, controleer hier of uw bank Ideal ondersteund.

Vooraf overmaken:

betaal uw bestelling met het factuurnummer via uw eigen bank wanneer het u uitkomt. We houden de producten 5 dagen voor u vast.

Contant:

indien u liever uw product komt ophalen kunt u contant betalen

Bedrijfsgegevens

Hondenspul

Hilda Jager
De Olde Ee 33
9362RC Boerakker (afhalen van artikelen alleen op afspraak)
Nederland

Telefoonnr.: 06-46064595 of via Whatsapp
E-mail: info@hondenspul.nl


Hondenspul

KVK nummer: 53648390
BTW nummer: NL001467450B58

IBAN-nummer: NL36 KNAB 0405 6421 99
t.n.v. Hondenspul

BIC-code: KNABNL2H