C) cha'kwaini - www.hondenspul.nl - www.bedruktspul.nl
   Unieke bedrukte artikelen in kleine aantallen!   Uniek, bijzonder, praktisch en persoonlijk! Dan bent u bij bedruktspul op het juiste adres
Nederlands 
  Home
Aanvraag kraam Webwinkel keurmerk Algemene voorwaarden Contact Winkelwagen
Sportprijzen en medailles |  | 
Producten
  Sportprijzen en medailles
  Rasgerichte Artikelen
  Geborduurde artikelen
  Bedrukt met eigen foto
  Bedrukt Hondenrassen
  Waakborden
  Stickers
  Jack Wolfskin
  Wolf/Indianen T-shirts
  Afprijshoek
Extra
  Aanvraag kraam
  Samenwerking
  Webwinkel keurmerk
  Contact

 
Sportprijzen    


Let op: De sportprijzen uit deze webwinkel worden in een aparte bestelling geplaatst. Indien u ook een bestelling bij bedruktspul.nl heeft geplaatst dan moet u deze apart verzenden.

Deze webwinkel werkt via de leverancier, dit betekend dat de webwinkel continu up-to-date is en er geen fouten gemaakt kunnen worden. De email die u ontvangt is dan ook via het emailadres van de leverancier. Echter uw bestelling loopt gewoon via Cha'kwaini, en u kunt met ons corresponderen.

Voor de sportprijzen geldt geen franco-verzendkosten en worden altijd de verzendkosten door berekend. Onze excuses hiervoor.

U kunt er voor kiezen om een eigen ontwerp in de top te zetten, ipv sportafbeelding. U dient hiervoor "afbeelding 0 geen sportafbeelding" te kiezen en in een apart mailtje het logo of afbeelding sturen. Wij zullen dit dan ipv de sportafbeelding op de beker plaatsen.

Klik op de banner om naar de webwinkel van de sportprijzen te gaan.


0,00 euro


Aantal