(C) Cha'kwaini - www.hondenspul.nl - www.bedruktspul.nl - www.owney.nl
    HONDENSPUL Dé webwinkel voor de actieve hondenliefhebber   
Nederlands 
  Home
Kleur opties Standagenda Aanvraag kraam Webwinkel keurmerk Algemene voorwaarden Contact Winkelwagen
Anti-blafbanden en trainingshalsbanden |  | 
Producten
  Maand Aanbieding Augustus
  Nieuw in het assortiment
  Afprijshoek
  Owney Kleding voor hondenbaasjes
  Jack Wolfskin
  Bodycoolers
  Hondenkleding Hurtta / Thundershirt
  Ruffwear
  Halsbanden
  Looplijnen
  EzyDog / Jogginglijnen
  Fietstuig, Borsttuig, maZter, U-Lead
  Heupgordels
  Fournituren
  Hondensporten
  Windhonden
  Sledehonden
  Stake-out
  Leer Waterbuffel
  Training
  In de auto / Fietsen / Stofzuigen
  Rugzak voor hond / Zwemvest
  Nina Ottosson Denk Spelletjes
  Speelgoed
  Voer/drink bakken
  Loopplanken / Lifttuig
  Vachtverzorging
  Trimbenodigdheden
  Hygiëne
  Kauwgoed
  Rasgerichte Artikelen
  Bedrukt met eigen foto
  Waakborden
  Stickers
  Wolf/Indianen T-shirts
  Anti-blafbanden en trainingshalsbanden
  Onzichtbare omheiningen
  Sportprijzen en medailles
Extra
  Kleur opties
  Standagenda
  Aanvraag kraam
  Cadeaubon
  Samenwerking
  Webwinkel keurmerk
  Contact

 
Bark Control Collar 6 correctieniveaus    
Bark Control Collar 6 correctieniveaus

De Bark Control Collar is geschikt voor de meeste honden
* Reageert op de trillingen van de stembanden
* Heeft 6 correctie niveaus
* Corrigeert d.m.v. pieptoon gevolgd door statische correctie
* Werkt met een speciale batterij-module (PetSafe RFA-67)
Meest verkochte anti-blafband in Nederland De Bark Control Collar is een apparaatje aan een halsband, en reageert op het blaffen van de hond door middel van een contact puntje die de trillingen van de stembanden waarneemt. Wanneer de hond blaft komt er een piepsignaal gevolgd door een lichte statische correctie. Deze correctie loopt automatisch op in 6 niveaus als de hond na de eerste correctie niet ophoudt met blaffen. De Bark Control Collar kan gebruikt worden als er meerdere honden zijn, maar het is beter de hond de eerste dagen apart te houden totdat hij gewend is aan de band.
Tips gebruik:
* Gebruik de Bark Control Collar NIET in combinatie met andere banden
* Als u met uw hond gaat spelen doen dan de Bark Control Collar AF. Tijdens het spelen kan uw hond speels blaffen en dat hoeft NIET gecorrigeerd te worden.
* Laat uw hond de Bark Control Collar NIET langer dan 12 uur achtereen de band dragen om irritatie te voorkomen
Bijpassende batterij.

59,95 euro


Aantal

Barc Control DeLuxe    
Barc Control DeLuxe

De Deluxe bark Control is geschikt voor de meeste blaffende en jankende honden.
De Deluxe Bark Control reageert op de trillingen van de stembanden in combinatie met het geluid van de hond. De band instelbaar op 3 niveaus met elk 6 oplopende correcties. Wanneer de hond blaft of jankt geeft de band een lichte statische correctied. De band kan ook gebruikt worden als er meerdere honden zijn, maar het is beter de hond de eerste dagen apart te houden totdat hij gewend is aan de ban
* Is geschikt voor de meeste blaffende en jankende honden
* Reageert op trillingen van de stembanden in combinatie met het geluid van de hond.
* Geeft een statische correctie als de hond blaft welke regelbaar is in 3 niveaus met elk 6 oplopende correcties.
* Werkt met een speciale batterij-module die in de dierenspeciaalzaken verkrijgbaar is  Bijpassende batterijen.

113,95 euro


Aantal

DeLuxe voor kleine honden    
DeLuxe voor kleine honden

De allerkleinste anti-blafhalsband voor kleine honden van 3,7 kg tot 25 kg, met statische correctie.
Zeer geschikt tegen blaffen en janken. (tweevoudige detectie) Het systeem bevat 10 correctieniveaus en heeft een speciaal ontworpen temperament leersysteem met automatische aanpassing van het correctieniveau.
1) Bevat een uniek, gepatenteerde sensor, die het blaffen op betrouwbare wijze registreert. De antiblafband bevat zowel vibratie- als geluidssensoren (tweevoudige detectie) waarmee elke blaf onderscheiden wordt van andere, externe geluiden. Alleen wanneer zowel de vibratie van de stembanden als het blaf/huil-geluid aan dezelfde criteria voldoen, wordt een statische correctie gegeven via de contactpunten.
2)Heeft een nieuw temperamentleersysteem dat bij veel hondenrassen en hun individuele blafgedrag effectief is. Het temperamentleersysteem bevat software die het aantal correcties bijhoudt dat nodig is om het hinderlijke blaffen aanzienlijk te verminderen (en vaak zelfs helemaal af te leren).
Het systeem bevat 10 correctieniveaus. Het begint met correcties op een laag niveau. Als het overmatig blaffen aanhoudt, wordt de intensiteit van de correctie opgevoerd bij elke nieuwe blaf, totdat het blaffen ophoudt. Zodra de hond heeft geleerd om minder te blaffen, wordt de aanvankelijke waarschuwingscorrectie verminderd. Als uw hond binnen 1 minuut en 20 seconden 15 of meer keren blaft wordt de halsband automatisch gedurende 3 minuten uitgeschakeld via een ingebouwd veiligheidsmechanisme. TIP: Belangrijk: Laat uw hond niet alleen als hij nog niet gewend is aan de statische correctie van de antiblafband. Binnen enkele dagen nadat uw hond de halsband is gaan dragen zult u al merken dat hij minder blaft. Het is belangrijk dat u zich realiseert dat het leerproces dan nog niet voltooid is. Honden ""testen"" deze nieuwe leerervaring en zullen vaker proberen te blaffen. Dit gebeurt meestal in de tweede week dat uw hond de antiblafband draagt. Als dit gebeurt is het belangrijk dat u consequent blijft en de antiblafband niet anders gaat gebruiken.
Gebruik de antiblafband voor elke situatie waarin u wilt dat uw hond niet meer blaft. Als de hond de antiblafband niet draag kan hij weer gaan blaffen en wordt het leerproces verstoord. Kenmerken
* Voor kleine honden van alle rassen vanaf 3.7 kg tot 25 kg. * De PerfectBark™technologie zorgt ervoor dat de correctie alleen wordt gegeven als uw eigen hond blaft. * Temperament Leersysteem met automatische aanpassing van het correctieniveau. * Ingebouwde beveiliging. * Comfort-Fit halsband met QuickFit™-sluiting. * (spat) Waterdicht * Aan/uit-schakelaar. * LED Indicator "Batterij vol of leeg". Bijpassende batterij RFA-188
113,95 euro


Aantal

DeLuxe voor grote honden    
DeLuxe voor grote honden

Dit is momenteel onze aanrader voor grotere honden die blaffen en janken vanaf 18 kg.
Deze band is uit de nieuwere serie en presteert nog beter dan ooit!!
Deze antiblafband heeft 10 correctie niveaus met daarbij een temperament leersysteem met automatische aanpassing van het correctieniveau.
Er zit een slim systeem in: "The Temperament Learning System" welke software bevat die het aantal correcties aan uw hond bijhoudt om het aantal vervelende blaffen dramatisch (en soms zelfs "alle") te verminderen.
De "Perfect Bark™" technologie zorgt ervoor dat alleen de combinatie van trillingen en geluid de band kan activeren. Dit is onze aanrader. Lees ook de handleiding.
TIP:Belangrijk: Laat uw hond niet alleen als hij nog niet gewend is aan de statische correctie van de antiblafband. Binnen enkele dagen nadat uw hond de halsband is gaan dragen zult u al merken dat hij minder blaft. Het is belangrijk dat u zich realiseert dat het leerproces dan nog niet voltooid is. Honden "testen" deze nieuwe leerervaring en zullen vaker proberen te blaffen. Dit gebeurt meestal in de tweede week dat uw hond de antiblafband draagt. Als dit gebeurt is het belangrijk dat u consequent blijft en de antiblafband niet anders gaat gebruiken. Gebruik de antiblafband voor elke situatie waarin u wilt dat uw hond niet meer blaft. Als de hond de antiblafband niet draag kan hij weer gaan blaffen en wordt het leerproces verstoord.
Kenmerken * Voor grotere honden van alle rassen vanaf 18 kg * De PerfectBark™technologie zorgt ervoor dat de correctie alleen wordt gegeven als uw eigen hond blaft. * Temperament Leersysteem met automatische aanpassing van het correctieniveau. * Ingebouwde beveiliging. * Comfort-Fit halsband met QuickFit™-sluiting. * (spat) Waterdicht * Aan/uit-schakelaar. * LED Indicator "Batterij vol of leeg".
113,95 euro


Aantal

Antiblafband met spray Grote honden Citronella    
Antiblafband met spray Grote honden Citronella

Deze antiblafband detecteert het blaffen door middel van vibraties.
De blafband geeft de hond een geurloze onschadelijke spray waardoor de hond stopt met blaffen.
Vanaf 18 kg.
Met perfect bark technologie, onderscheid geblaf van andere externe geluiden doormiddel van tril en geluids sensoren. 
LED batterij zwak  LED spray vulling bijna op  Aan en Uit schakelaaar  6 Volt zilver-oxyde batterij (lange levensduur) 
Waterdicht 
Afmeting : 40x30x50 mm  Gewicht : 80 gr (batterij inclusief) 
Tot 80 verstuivingen per vulling *  Wordt geactiveerd door vibraties van stembanden
113,95 euro


Aantal

Antiblafband met spray kleine honden Geurloos    
Antiblafband met spray kleine honden Geurloos

Deze halsband is ontworpen voor gebruik bij kleine honden tot 26 kg. Spuit een volledig natuurlijke geurloze en onschadelijke spray om overmatig geblaf te ontmoedigen.
Met perfect bark technologie, onderscheid geblaf van andere externe geluiden doormiddel van tril en geluids sensoren. U bent geen voorstander van statische correcties? Dan is de volgende spray band wellicht een goede oplossing: Deze eenvoudige, gemakkelijk in gebruik, blafband leert uw hond zijn vervelend blaf-gedrag af. Zijn blaffen zal automatisch een snelle, vervelende geur achterlaten die uw hond zal verrassen en zijn cyclus van blaffen doen onderbreken. Slechts zijn blaffen zal een correctie teweeg brengen.
Er zijn externe bedieningen of instellingen die u moet zetten: training was nog nooit zo makkelijk.
Dit is een van de kleinste blafbanden momenteel op de markt en is geschikt voor hondjes tot maximaal 26kg. * Comfortabel voor uw hond * Volledig natuurlijk, spray is veilig en effectief * (spat) waterdicht * 30-40 sprays per navulling * LED lampje voor "batterij bijna op" en "spray bijna op" * PetSafe® RFA-188 battery meegeleverd * Instructies in EN/FR/NL/ES/IT/DE/DA * Verpakking in EN/FR/NL/ES/IT/DE * 3 jaar garantie
103,95 euro


Aantal

Anti-bark Spray Collar - Citronella    
Anti-bark Spray Collar - Citronella

Dit systeem voor blafbeheersing maakt gebruik van een onschadelijke maar afleidende spray met citronella geur om ongewenst geblaf te onderbreken.
Bevat 1 spuitbus citronella.
59,95 euro


Aantal

Anti-bark Spray Collar Geurloos    
Anti-bark Spray Collar Geurloos

Elk blafgeluid geeft een onschadelijke geurloze spray vrij die geleidelijk aan uw hond traint om te stoppen met blaffen. Het bijzondere aan deze blafband is dat hij 2 spray niveaus kan afgeven.
Transparant reservoir met indicator voor sprayniveau
Kenmerken:
* Geurloze spray
* 2 Spray niveaus
* Transparant reservoir met indicator voor sprayniveau
* Spatwater dicht Het systeem omvat:
* Anti-blaf spray apparaat
* Een instelbare halsband
* Spuitbus - geurloos
* Eén 3 volt lithium batterij * Handleiding
83,95 euro


Aantal

VBC-10 Vibrerende Blafbeheersing    
VBC-10 Vibrerende Blafbeheersing

De VBC-10 Vibrerende Blafbeheersing heeft twee hoofdfuncties die zijn ontworpen om de trainingsfase te verkorten en goed gedrag te stimuleren.
Ten eerste biedt de antiblafhalsband 10 combinaties van corrigerende vibraties. Wanneer de hond blaft, wordt vanuit één van de twee vibratiepunten een vibratie geleverd. De duur van de vibratie is willekeurig en onderbreekt het geblaf van de hond. Wanneer de antiblafhalsband volgens de instructies wordt gebruikt, vermindert (en in de meeste gevallen elimineert) deze het vervelende geblaf op een veilige manier.
Ten tweede bevat de antiblafhalsband met vibratie de gepatenteerde Perfect Bark™-technologie. Deze maakt gebruik van zowel vibraties als geluidsensoren (dubbele detectie) om elke blaf te kunnen onderscheiden van andere externe geluiden. Hierdoor is het geblaf van uw hond het enige geluid dat de stimulans veroorzaakt. Als ingebouwde veiligheidsfunctie schakelt de antiblafhalsband automatisch 1 minuut uit als uw hond gedurende 1 minuut en 20 seconden 15 keer of meer blaft.
Productkenmerken: • Duurzaam en waterdicht • LED voor batterijstatus (vol of leeg) • Aan/uit-positie voor langere batterijduur • Gebruiksvriendelijk Het systeem biedt: • Aanpasbare nylon halsband voor nekmaten tot 71 cm • Batterij (PetSafe® RFA-188) •Gebruiksaanwijzing
70,95 euro


Aantal

Blafbeheersing voor buitenshuis Vogelhuisje    
Blafbeheersing voor buitenshuis Vogelhuisje

Geef om uw buren en stop het blaffen van uw hond. Of als de hond van uw buren u helemaal gek maakt met z'n geblaf, dan is dit product uw hulpmiddel Dit ultrasone anti blaf toestel lijkt op een vogelhuis.
Reageert op geluid en heeft 3 verschillende standen.
Maximaal afstand 15 meter ook binnens huis te gebuiken.
* Hij werkt met een ultrasoon geluid om onaangenaam geblaf tegen te gaan. * Herkent het blafgeluid op afstand maximaal 15 meter * Duurzaam en weerbestendig
Let op: geleverd zonder 9 volts batterij.
Op het moment is dit onze hardloper. Niet alle honden zijn ontvankelijk voor ultrasoon geluid (afhankelijk van grootte en gewicht van uw hond) maar deze Outdoor Bark hebben wij nog niet terug zien komen.
67,95 euro


Aantal

Blafbeheersing voor buitenshuis DeLuxe    
Blafbeheersing voor buitenshuis DeLuxe

Wanneer de PetSafe® Deluxe blafbeheersing voor buitenshuis zich binnen bereik van een blaffende hond bevindt, wordt het geluid door een interne microfoon opgevangen en wordt de unit automatisch geactiveerd. De Deluxe blafbeheersing voor buitenshuis zendt een ultrasoon geluid uit dat honden wel kunnen horen, maar de meeste mensen niet. De hond schrikt van de hoge toon en stopt met blaffen, omdat hij zijn geblaf aan dit onaangename geluid koppelt. De digitale timer kan worden geprogrammeerd om de unit op bepaalde tijdstippen overdag en ‘s nachts in en uit te schakelen. De PetSafe® Deluxe blafbeheersing voor buitenshuis is weerbestendig en is zodanig ontworpen dat deze eenvoudig aan een boom of haak in uw tuin kan worden opgehangen. U kunt hem ook op de tuintafel leggen. Let er wel altijd op dat de unit naar de blaffende hond is gericht en zich binnen 15 meter ervan bevindt
Productkenmerken • Programmeerbare digitale timer om de unit op bepaalde tijden overdag en 's nachts in of uit te schakelen. • Eenvoudig te gebruiken • Ultrasoon geluid om irriterend geblaf tot op 15 m af te schrikken • Duurzaam en weerbestendig
• 3-kleurig ledlampje • Indicator voor batterij bijna leeg Het systeem biedt: • Deluxe blafbeheersingsunit voor buitenshuis • Gebruiksaanwijzing 9 volt-batterij nodig (niet inbegrepen)

69,95 euro


Aantal

Sonic Barc Control    
Sonic Barc Control

De Sonic Bark Control is uitsluitend bedoeld voor kleine hondjes die gauw onder de indruk zijn. (niet geschikt voor vb teckel, beagle, jack russel)
Corrigeert door middel van sonisch geluid Aangezien de sonic bark control collar reageert op geluid kan deze niet gebruikt worden als er meerdere honden aanwezig zijn.
De Sonic Bark Control wordt bevestigd aan de halsband van de hond. Wanneer de hond blaft laat het apparaatje een sonisch geluid horen wat voor de hond, die vele malen beter hoort dan de mens, heel vervelend is. Het geluid is niet schadelijk maar zal de hond de lust om verder te blaffen ontnemen.
De Sonic bark Control kan niet gebruikt worden als er meerdere honden aanwezig zijn, omdat het apparaatje reageert op geluid en dus ook een correctie kan geven als de hond die de Sonic bark Control om heeft niet blaft.
Productkenmerken: • Voor honden vanaf 3,6 kg • Waterbestendig • Past rond elke nek van maximaal 71 cm • Indicator voor zwakke batterij • Aan-uitknop Het systeem biedt: • Apparaat voor blafbeheersing • Instelbare nylon halsband • Twee Lithium-batterijen van 3 V (CR2032) • Gebruiksaanwijzing
42,95 euro


Aantal

Barc Control Ultrasoon voor in huis    
Barc Control Ultrasoon voor in huis

Dit ultrasoon antiblaf apparaat is geschikt voor in huis en laat een hoog ultrasoon geluid horen wanneer de hond blaft.
Werkt in kleinere ruimtes (+/-)3 meter) Je kunt dit artikel tevens handmatig bedienen. Aangezien dit apparaat reageert op geluid kan deze niet gebruikt worden als er meerdere honden aanwezig zijn.
De Bark Control ultrasoon is een blaf detector die in de (binnen) ruimte geplaatst wordt waar de hond zich bevindt. Wanneer de hond blaft laat het apparaat een hoog ultrasoon geluid horen. Voor de mens nauwelijks waarneembaar maar voor de hond zeer storend. De hond zal gauw het verband leggen tussen zijn geblaf en het geluid en de lust om verder te blaffen zal hem hierdoor worden ontnomen.
De bark Control ultrasoon is uitsluitend voor gebruik binnenshuis. De Ultrasonic is geschikt voor de meeste honden, maar zeker niet alle.
Het is een product voor een goede prijs, maar ongeveer 30% van de honden reageert er niet goed genoeg op.
Ultrasoon Anti-Blaf apparaat * Is een blaf detector voor binnenshuis * Werkt op 9 volt batterij. * * Corrigeert met ultrasoon geluid * Geluid is nauwelijks hoorbaar voor mensen * Is geschikt voor de meeste honden * Werkt in kleinere ruimtes, NIET in grote kamers. (+/- 3 meter) * (batterijen zijn niet inbegrepen)
43,95 euro


Aantal

Batterijen voor Anti-blafbanden en Trainings halsbanden    
Batterijen voor Anti-blafbanden en Trainings halsbanden

Verschillende soorten batterijen behorende bij de anti blafbanden en trainingshalsbanden.

6018 Batterij (nano) RFA 188        Te gebruiken voor        Comfortfit Nano anti bark collar 6017
       Batterij kleinen module                                Comfortfit DeLuxe antibark collar 6016
                                                       Anti bark collar spray little dog 6061C
                                                       Receiver voor kleine honden 6090B        
6051 Batterij Alkaline 9 volt        Te gebruiken voor        Barc Control Ultrasonic 6052
       Een 9 volt alkaline batterij (blokbatterij)                Pet trainer 6055
                                                       Outdoor Bark Control 6009
                                                       Omheining super receier 6096
6063 Batterij module RFA-67-D11                        Bark Control Collar 6065
       per 2 stuks verpakt                                Sonic bark control 6050
                                                       Deluxe bark control 6064
                                                       Omheining ultralight receiver 6092
                                               
v.a. € 4,95Aantal

halsband nylon voor antiblafband    
halsband nylon voor antiblafband

Indien de halsband van uw antiblafband is versleten, kunt u deze vervangen.
Speciaal maatwetrk met 3 gaatjes voor de sensors.
Verkrijgbaar in het rood.
12,95 euro


Aantal

Sporthunter Sportdog trainer    
Sporthunter Sportdog trainer

De Petsafe Sporthunter verkrijgbaar op en afstand van 700 meter en 1600 meter.
Geeft mogelijkheid tot correctie met vibratie, geluid en statisch.
Uit te bereiden tot en met 3 honden.
Geschikt vanaf 3,6 kg.
Halsbandontvanger en zender zijn waterdicht.
Werkt met oplaadbare batterijen.
Het maximale bereik van de afstandbediening tot aan de trainerhalsband is 700 meter of 1600 meter.
De Sporthunter 700 en 1600 van Petsafe is een zeer professionele hondentrainer met vele mogelijkheden en toch zeer makkelijk in gebruik.
Knop voor kortstondige (5/100ste van een seconde) en voor voortdurende (8 seconde max.)
Halsbandontvanger en zender werken met een oplaadbare batterij (oplader meegeleverd)
v.a. € 169,00Aantal

Deluxe Trainer halsband en afstandbediening    


Verkrijgbaar in 2 modellen.
350 meter voor kleine honden van 3,6 kg tot 18 kg.
900 meter voor grote honden vanaf 18 kg.
Deluxe trainer is een van de eenvoudige trainingsystemen qua gebruik. U hoeft hiervoor niets in te stellen of te programmeren. Direct klaar voor gebruik.
Geavanceerd digitaal display, waterdicht.
7 Stmulatie niveaus en alleen geluid optie.
Uitbreiding 2de hond mogelijk.
Waterdicht • Lege batterij indicator • 350 of 900 meter bereik • 7 stimulatie niveaus • Trainings optie met enkel toon.
v.a € 119,95Aantal

100 meter trainer Halsband en afstandbediening    
100 meter trainer Halsband en afstandbediening

De 100 meter trainer is een trainingshaklsband met afstandbediening.
Verkrijgbaar in 2 maten.
100m Trainer S/M voor honden van 3,6 kg -18kg.
100m Trainer L/XL voor honden vanaf 18 kg.
Zowel zender als ontvanger hebben een CR2032-lithiumbatterij.
Als u de trainer consistent en correct gebruikt kan het ongewenste gedrag van uw huisdier uitstekend gecorrigeerd worden.
Productkenmerken, -Bereik tot 100 meter -16 Niveaus statische stimulatie plus alleen toon -+2 Boost voor afleiding -Waterbestendige (spat water dicht) halsbandontvanger
Inhoud pakket •Digitale afstandsbediening •Ontvanger met instelbare halsband voor nekmaten tot 56 cm •Polsband en testlampje •Vier 3-volt CR2032-lithiumbatterijen •Gebruiksaanwijzing
v.a. € 144,95Aantal

Pettrainer tevens om honden op afstand te houden    
Pettrainer tevens om honden op afstand te houden

De Ultrasonic Pet Trainer is een klein ultrasoon handtrainings toestel.
Train het dier met behulp van een hoog ultrasoon negatief en positief geluid.
Dit artikel wordt voornamelijk verkocht aan consumenten die bang zijn voor honden. Houdt vervelende honden uit uw buurt.
Geschikt voor fietsers, joggers, wandelaars, vakantiegangers.
De zender heeft een positieve knop, die zowel een positief geluid als een correctie uitzendt en een ultrasone knop, die een ultrasoon geluid uitzendt, dat onaangenaam klinkt voor het gevoelige oor van het dier in dat bereik.
De 9 V batterij is NIET inbegrepen.
Deze Pet Trainer werkt zonder ontvanger.
Gewicht: 96 gram.
44,95 euro


Aantal