Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Artikel 1 – Algemeen
1.1 Door uw bestelling te verzenden, geeft u te kennen dat u met de aankoopvoorwaarden akkoord gaat. Hondenspul heeft het recht haar algemene verkoopvoorwaarden te wijzigen.
1.2 Alleen correct ingevulde bestelformulieren worden in behandeling genomen. U dient een geldig e-mail adres en telefoonnummer in te vullen op het bestelformulier.
1.3 Niets van deze site mag zonder toestemming van Hondenspul gebruikt worden.
1.4 De producten die Hondenspul verkoopt zijn uitsluitend bedoeld voor honden en mensen.

Artikel 2 – Koop
2.1 De overeenkomst komt enkel tot stand, nadat Hondenspul de bestelling heeft aanvaart, dmv mail. Hondenspul heeft het recht bepaalde bestellingen te weigeren. In dat geval zal zij de koper hiervan op de hoogte brengen. Ook indien Hondenspul niet in staat is de bestelling te leveren (niet leverbaar, uit het assortiment etc.) laat zij dit aan de koper via de mail weten. Hondenspul hoeft in dergelijke gevallen geen schadevergoeding te betalen.
2.2 De artikelen die hondenspul.nl verkoopt kunnen door productontwikkeling aan tussentijdse wijzigingen ontheven zijn. Zo kunnen artikelen te alle tijden aangepast en uit het assortiment gehaald worden. Ook kunnen er nieuwe artikelen aan het assortiment worden toegevoegd, waar deze algemene voorwaarden ook voor gelden.

Artikel 3 – Prijzen en prijswijzigingen
3.1 Alle genoemde prijzen op hondenspul.nl zijn in Euro en inclusief BTW, en gelden voor consumenten.
3.2 Alle genoemde prijzen zijn aan prijswijzigingen onderheven en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving door Hondenspul gewijzigd worden.
3.3 Op aanbiedingen wordt geen extra korting gegeven.
3.4 Zet- en drukfouten voorbehouden.

Artikel 4 – Betalingen
4.1 Betalen kan via Ideal en vooraf door storting van het verschuldigde bedrag op IBAN nummer: NL36KNAB0405642199 tnv Hondenspul.
4.2 Nadat u de bestelling heeft verzonden, krijgt u een mail, waarin staat of de artikelen leverbaar zijn en een factuur.
4.3 Verzendkosten á € 4.95 worden aan alle bestellingen(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2015 - 2021 hondenspul.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel