Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Artikel 1 – Algemeen
1.1 Door uw bestelling te verzenden, geeft u te kennen dat u met de aankoopvoorwaarden akkoord gaat. Cha’kwaini heeft het recht haar algemene verkoopvoorwaarden te wijzigen.
1.2 Alleen correct ingevulde bestelformulieren worden in behandeling genomen. U dient een geldig e-mail adres en telefoonnummer in te vullen op het bestelformulier.
1.3 Niets van deze site mag zonder toestemming van Cha’kwaini gebruikt worden.
1.4 De producten die Cha’kwaini verkoopt zijn uitsluitend bedoeld voor honden en mensen.

Artikel 2 – Koop
2.1 De overeenkomst komt enkel tot stand, nadat Cha’kwaini de bestelling heeft aanvaart, dmv mail. Cha’kwaini heeft het recht bepaalde bestellingen te weigeren. In dat geval zal zij de koper hiervan op de hoogte brengen. Ook indien Cha’kwaini niet in staat is de bestelling te leveren (niet leverbaar, uit het assortiment etc.) laat zij dit aan de koper via de mail weten. Cha’kwaini hoeft in dergelijke gevallen geen schadevergoeding te betalen.
2.2 De artikelen die hondenspul.nl verkoopt kunnen door productontwikkeling aan tussentijdse wijzigingen ontheven zijn. Zo kunnen artikelen te alle tijden aangepast en uit het assortiment gehaald worden. Ook kunnen er nieuwe artikelen aan het assortiment worden toegevoegd, waar deze algemene voorwaarden ook voor gelden.

Artikel 3 – Prijzen en prijswijzigingen
3.1 Alle genoemde prijzen op hondenspul.nl zijn in Euro en inclusief BTW, en gelden voor consumenten.
3.2 Alle genoemde prijzen zijn aan prijswijzigingen onderheven en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving door Cha’kwaini gewijzigd worden.
3.3 Op aanbiedingen wordt geen extra korting gegeven.
3.4 Zet- en drukfouten voorbehouden.

Artikel 4 – Betalingen
4.1 Betalen kan via Ideal en vooraf door storting van het verschuldigde bedrag op IBAN nummer: NL21ABNA0482000457 tnv Cha’kwaini te Emmen. Indien het bedrag 14 dagen na de besteldatum nog niet op onze rekening staat, ontvangt u een herinneringsmail.
4.2 Nadat u de bestelling heeft verzonden, krijgt u een mail, waarin staat of de artikelen leverbaar zijn en een factuur.
4.3 Verzendkosten á € 6,50 worden aan alle bestellingen in Nederland toegekend. Voor bestellingen buiten Nederland gelden andere tarieven, welke na landkeuze worden weergeven.

Artikel 5 – Leveringstijd
5.1 Indien uw bestelling op voorraad is, wordt deze max. 3 dagen nadat uw gehele betaling gestort is naar u toe gestuurd. Wij verzenden op dinsdag en vrijdag.
5.2 Indien uw bestelling niet voorradig is wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van de levertijd.
5.3 Volgens de wet Kopen op Afstand mag de maximale levertijd 30 dagen bedragen, tenzij anders overeengekomen. Indien de levertijd niet haalbaar is dient Cha`kwaini de consument hier tijdig van op de hoogte te stellen en de mogelijkheid te bieden om de overeenkomst te ontbinden of een nieuwe levertijd overeen te komen. Reeds betaalde bedragen dienen bij ontbinding binnen 30 dagen terug gestort te worden.
5.4 Het pakket wordt verstuurd via DHL. Deze biedt u het pakket op maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 - 21:00 uur aan. Zorg dat u een bezorgadres opgeef waar iemand aanwezig is. Indien u niet wenst dat het pakket bij buren wordt afgegeven, dan dient u dit aan ons door te geven.

Artikel 6 – Bedenktijd
6.1 Defecten aan een artikel door normale slijtage ten gevolge van normaal gebruik vallen niet binnen de garantie. Bij ondeskundig gebruik van de artikelen, of door gebruik bij doeleinden waar het product niet voor bedoeld is, vervalt de garantie.
6.2 Afgeprijsde artikelen kunnen NIET retour gestuurd worden.

Artikel 7 – Aansprakelijkheid
7.1 Cha’kwaini kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor veranderingen in de gezondheidstoestand van de hond, ten gevolge van het gebruik van de artikelen of producten. Bij twijfel over de gezondheidstoestand en conditie van uw hond dient u uw dierenarts te raadplegen.
7.2 Cha`kwaini is niet aansprakelijk voor schade (welke ook) die ontstaat doordat de geleverde goederen (waaronder ook voeding) niet voldoen aan wettelijke of andere van overheidswege of door keuringsinstanties gestelde of te stellen eisen aan de hoedanigheid van deze goederen.
7.3 De genoemde maten / aanbevelingen zijn uitsluitend als indicatie bedoeld. Hieraan kunnen in geen enkel geval rechten worden ontleend.
7.4 De aansprakelijkheid van Cha’kwaini blijft beperkt tot het bedrag van de bestelling.
7.5 Het is in Nederland verboden om een hond als trekkracht te gebruiken, een uitzondering hierop zijn de Alaskan Malamute, Siberische Husky, Groenlandse hond, Eskimo hond en de Samojeed. Mocht iemand u aanklagen dan kunt u een hoge boete krijgen. Maar niet alleen de eigenaar van de hond, maar ook de wedstrijdleiding, organisatie en verkopers kunnen aansprakelijk worden gesteld. Hierdoor mogen wij de x-back alleen maar verkopen aan honden die in het trekhonden besluit staan. Echter wij kunnen dit nooit controleren en het is uiteindelijk uw verantwoording, maar wij kunnen door u hierover in te lichten niet aansprakelijk gesteld worden.

Artikel 8 – Privacy verklaring
8.1 Cha’kwaini respecteert de privacy van de koper. Alle gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het nakomen van haar verbintenis (het leveren van de juiste artikelen op het juiste adres.) Cha’kwaini neemt de door de koper doorgegeven persoonsgegevens op in een databank en mag ze gebruiken voor eigen reclamedoeleinden. De koper heeft het recht ze te raadplegen, te wijzigen of te laten schrappen. De gegevens blijven eigendom van de webwinkel Hondenspul.nl.

Artikel 9 – Nederlands recht
9.1 Op alle overeenkomsten die Cha’kwaini aangaat met haar kopers en op de algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

17 mei 2004(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2015 - 2021 hondenspul.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel